Булочки (з корицею, ванільні, з журавлиною) рецепт

Булочки
(з корицею, ванільні, з журавлиною)



Для тіста:
60 г дріжджів
50 гр розтопленого вершкового масла
200 мл молока праженого, охолодженого
3 ст л. цукру
4 яйця
3 - 4 ст муки
Для маси:
100 гр цукру
100 гр масла
екстракт ванілі або ванільний цукор
журавлина
кориця


Приготування:
Замісити тісто (дріжджі розвести і дати підійти; в розтоплене масло добавити цукор, яйця, молоко і муку, влити дріжджі і замісити тісто.) Дати підійти.
Розкачати тісто достатньо тонким прямокутником (як для рулету). 

Змастити масою (розтерте масло і цукор + ванільний) Можна також посипати родзинками, журавлиною або корицею. Завернути в рулет і нарізати на однакові шматочки (2-3 см) (я нарізаю якомога меншими шматочками, бо вони виростають!!) 
Викладаємо на деко на достатній відстані одна від одної, дати постояти (прибл. 30 хв), щоб виросли. 
Випікати в духовці  20-25 хв поки не зарум'яняться. 

Смачного!

Comments

  1. Добрий день!

    Наш сайт www.mytasteukraine.com - мотор пошуку рецептів з кулінарних сайтів і блогів. Завітайте до нас і якщо сайт Вам сподобався – додайте Ваш блог тут: www.mytasteukraine.com/dobavit-svoi-blog-receptov . Ми з радістю опублікуєм Ваші рецепти і регулярно відправлятимемо Вам відвідувачів.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts